2021仲用緊自拍棍咁outdate?手機穩定器先夠專業

2021仲用緊自拍棍咁outdate?手機穩定器先夠專業

個個都做KOL,唔通個個都想做KOL咩?拍片開Live點先專業?智慧型手機,加上手機穩定器,連大媽都可以低成本拍出高品質的影片!想當初自拍棍面世時,大家用來拍照便十分滿意,但對影相拍片有追求的朋友,便明白邊跑邊拍對防震有更高要求,相信標榜高CP值平價款的Momax Selfie Stable迷你穩定器自拍三腳架,可以幫到你!

三種模式,一開即用

Momax Selfie Stable屬次世代影相拍片神器,集單軸穩定器、自拍桿、三腳架於一身。單軸穩定器無需設調節,無需APP,按3秒即開啟防震,保持畫面穩定性,簡單易用。

一摺收納,機動性高

機身細小,僅重230g,相當方便攜帶,即使單手握持,久用不手軟。Momax Selfie Stable巧收起僅18.8cm,行山露營超便利。手震問題輕鬆解決,隨時隨地拍出大師級影片和完美自拍照。Momax Selfie Stable

長臂猿伸縮桿配合藍牙快門,遠近都應付自如

自拍桿靈活伸縮不卡,可伸長至580mm。三腳架與自拍桿合而為一,,無需另外安裝。Momax Selfie Stable附送藍牙快門按鈕,可10米遙距拍攝,遠照近照一按搞定。Momax Selfie Stable

持久續航,USB充電

手機單軸穩定器相當於進階的自拍棒,耐用最重要。Momax Selfie Stable運作可達2小時,不管是出國旅遊、自拍或vlog,都迎刃有餘。沒電時只須Micro USB線,即可充電。Momax Selfie Stable

心思思唔知點揀,可去飛天流動Premium Showroom免費試玩同體驗更多智能產品。

新輝電訊 x 飛天流動現已發售 : 點擊進入產品網頁

點擊查看更多資訊

%d 位部落客按了讚: